Små og store

Små og store - Anne Margrethe Wessel, Tor Einar Sæther | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Margrethe Wessel, Tor Einar Sæther
DIMENSJON
12,17 MB
FILNAVN
Små og store.pdf
ISBN
1493440626039

BESKRIVELSE

Små og store er et temahefte i norsk som andrespråk på høyere nivå. Heftet inngår i en serie frittstående hefter med ulike tema som har som mål å bedre tekst- og begrepsforståelse samt utvikle skriveferdigheter. Heftene passer godt på kurs rettet mot "Test i norsk - høyere nivå" (Bergenstesten) og universitetenes trinn 3-eksamen. Heftet Små og store tar for seg oppvekst og sosialisering fra ulike tiår i vær nærmeste fortid. Avisartikler, intervjuer og litterære tekster gir leseren et rikt utvalg av emner å jobbe med. Oppgavene er mangfoldige og egner seg godt til diskusjon og egne refleksjoner.

Det stilles strengere krav til store foretak. Små foretak har eksempelvis forenklede krav til noter og må heller ikke utarbeide årsberetning eller kontantstrømoppstilling.

Foto: Norsk Kommunalteknisk Forening. Publisert: 23.03.2020 16:05.

RELATERTE BØKER