Å bekjempe overvekt

Å bekjempe overvekt - Jeremy Gauntlett-Gilbert, Clare Grace | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeremy Gauntlett-Gilbert, Clare Grace
DIMENSJON
10,68 MB
FILNAVN
Å bekjempe overvekt.pdf
ISBN
1346716981377

BESKRIVELSE

Denne boken skiller seg klart fra de fleste andre slankebøker. Disse tilbyr ofte lettvinte oppskrifter for hvordan man kan gå raskt ned i vekt, men som mange har erfart, fungerer dette dessverre sjelden på lengre sikt. Det er derfor behov for et alternativ. Metoden som presenteres her, er basert på at alle endringer må starte innenfra. Først når man har skaffet seg en klar forståelse av egne spise- og aktivitetsvaner, kan de uheldige vanene gradvis endres, én etter én. Denne boka viser deg hvordan de nødvendige endringene kan iverksettes, og ikke minst, hvordan de kan gjøres varige. BEKJEMPE-bøkene er en serie selvhjelpsguider skrevet av spesialister innenfor hvert sitt felt. Bøkene bygger på kognitiv atferdsterapi. De inneholder konkrete teknikker og metoder som kan brukes i en lang rekke situasjoner, og som forebygger tilbakefall.

Skip to the beginning of the images gallery . Innbinding: Heftet ; Antall sider: 285 ... - Coca Cola selger jo utrolig mye brus med sukker, så det de kan gjøre for å være med å bekjempe overvekt det er å selge mindre brus med sukker, sier Kirsti Bjerkan som er ... Reduser matrasjonene for å bekjempe overvekt og diabetes type 2 En studie ble nylig publisert der de hevdet at et kalorifattig kosthold forlenget levetiden.

Pensumbøker i alle fag. Boka presenterer en metode for å bekjempe overvekt som baserer seg på at alle endringer må starte innenfra.

RELATERTE BØKER