Den store kakeboka

Den store kakeboka - Sverre Sætre | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sverre Sætre
DIMENSJON
3,48 MB
FILNAVN
Den store kakeboka.pdf
ISBN
4595646829951

BESKRIVELSE

Sverre Sætre er Norges fremste konditor og kakemons, mangeårig medlem av kokkelandslaget og eier av Sverre Sætre Konditori på Frogner i Oslo - og vinner av Årets kokebok 2010.Den store kakeboka er et veritabelt skattkammer av innbydende kakeoppskrifter, med fabelaktige bilder og innbydende oppskrifter som risikerer å gjøre selv den mest forsiktige av oss til en kakemons. (...) Den har stor nytteverdi og er krydret med mange baketips samtidig som den har et hendig og kjøkkenvennlig format.I Den store norske kakeboka lærer Sverre Sætre oss hvordan vi skal lage alle klassikerne i kaketradisjonen, fra suksesskake og sachertorte til bløtkake og blåbærpai. I tillegg gir Sætre også sine beste tips og råd for pynt og fyll, glasur og dekorasjoner - alt sånt som får svigermor til å dåne av misunnelse over kakebordet. Bla i boka

Publisert 09/12 2010 Oppdatert 23/06 2017. Førsteinntrykk og hvem passer den for: En kjedelig bløtkake på coveret får en til å tro at boken ikke har noe å by på. I Den store kakeboka finnes det to oppskrifter; blåbærfromasjkake og vaniljefromasjkake, men med alternativene som foreslås kan man lett lage mange flere versjoner.

I Den store norske kakeboka lærer han oss hvordan vi skal lage alle klassikerne i kaketradisjonen, fra suksesskake og sachertorte til bløtkake og blåbærpai. I Den store kakeboka lærer Sverre Sætre oss hvordan vi skal lage alle klassikerne i kaketradisjonen, fra suksesskake og sachertorte til bløtkake og blåbærpai. I tillegg gir Sætre også sine ... Den har stor nytteverdi og er krydret med mange baketips samtidig som den har et hendig og kjøkkenvennlig format.

RELATERTE BØKER