Drømmer fra Bunker Hill

Drømmer fra Bunker Hill - John Fante | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Fante
DIMENSJON
10,51 MB
FILNAVN
Drømmer fra Bunker Hill.pdf
ISBN
1244261608231

BESKRIVELSE

Året er 1934. Arturo er blitt 21 år gammel og holder stadig liv i forfatterdrømmen. Han har endog fått en novelle på trykk. Arturo grubler og drømmer og jakter på meningen med livet og, for all del, kvinnene, fra det spartanske rommet i Bunker Hill. Han skriver, kaster og filer på tekst; skriver, igjen - og stryker og forkaster tekster og tanker, mens han innimellom jobber som ryddegutt i en restaurant. Han blir fullstendig satt ut, evig fornærmet på dem som ikke verdsetter hans talent. For dernest å kjenne seg som på toppen av egne evner. En takk går også til Knut Hamsun, som Arturo (Fante) Bandini har bekjentgjort som sin store forfatterinspirasjon. Det ser plutselig ut til å løsne for Bandini og forfatterskapet, inklusive litterær redaktørjobb og oppdrag med manus for film. "Men, Arturo, hvorfor sørget du for å bli sparket fra jobbene, igjen?"

Making good men better by teaching brotherhood of man thru fatherhood of God. Bunker Hill war eine Schlacht im Amerikanischen Unabhängigkeitskrieg.Sie fand am 17. Juni 1775 während der Belagerung von Boston statt.

Arturo er blitt 21 år gammel og holder stadig liv i forfatterdrømmen. Han har endog fått en novelle på trykk.

RELATERTE BØKER