Før og etter Wirkola

Før og etter Wirkola - Thor Gotaas | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thor Gotaas
DIMENSJON
5,56 MB
FILNAVN
Før og etter Wirkola.pdf
ISBN
7809462790187

BESKRIVELSE

Norsk skihistorie på sitt beste, slik bare Thor Gotaas kan formidle det. Boka handler om skihopping i Norge fra 1940 fram til 1990. Dette var hoppsportens gullalder i Norge. Mange norske gutter drømte om å bli gode skihoppere, og det fantes tusenvis av hoppbakker rundt om i landet. Her er de kjente og ukjente historiene om alle stjernene - Bjørn Wirkola, Toralf Engan, Torgeir Brandtzæg, Roger Ruud, Per Bergerud og mange andre. Her er også mange eksentriske personligheter og pussige episoder fra skihoppingens vågale verden, slik de aldri er blitt servert før i bokform. I kjent stil formidler Gotaas utøvernes versjon av sporten sin og får dem til å røpe hittil ukjente anekdoter og minneverdige øyeblikk. Før og etter Wirkola er skrevet med Gotaas' blikk for det seriøse og kuriøse, ikke bare for prestasjoner som ga store pokaler og gjeve medaljer, men også for skihoppingens sjel. Boka er rikt illustrert med historiske bilder.

Mange norske gutter drømte om å bli gode skihoppere, og det fantes tusenvis av hoppbakker rundt om i landet. Boka Før og etter Wirkola av Thor Gotaas. Boka handler om skihopping i Norge fra 1940 fram til 1990.

Boka handler om skihopping i Norge fra 1940 fram til 1990. Dette var hoppsportens gullalder i Norge.

RELATERTE BØKER