Hjem og snu kjerringa

Hjem og snu kjerringa - Espen Selmer-Torgersen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Espen Selmer-Torgersen
DIMENSJON
11,40 MB
FILNAVN
Hjem og snu kjerringa.pdf
ISBN
9855574775052

BESKRIVELSE

Kanskje husker du da Brå brakk staven og Toralf Engan skulle hoppe etter Wirkola? I denne boken har vi samlet de største og minste gullkornene i norsk sportshistorie. For selv om Norge tar mange medaljer går vi også på trynet av og til, og da ofte etterfulgt av treffende kommentarer. Her får du de beste sitatene fra gamle travere som Pål Claesen, Rolv Hovden og Bjørge Lillelien, men også fra nyere personligheter som Ivar Hoff og Harald Bredeli. Det er utbrudd fra kjente utøvere som Petter Northug, Susann Goksør Bjerkrheim og Nils Arne Eggen. Kapitlene er illustrert med bilder fra øyeblikkene vi alle husker (eller har glemt) på godt og vondt. Én ting er sikkert: Denne boken er et must for alle sportsinteresserte! "Dette var helt konge, gutter" - Kong Harald

Del. Det var vel dette uttrykket Jørn Jamtfall prøvde seg på etter den første CL fadesen i Warsawa mot Legia Warsawa. Dette er mer et hjertesukk fra ei kjerring som ofte er den klagemuren folk lesser sine problemer og sorger over på.

Jeg har dessverre ingen tro på at Sverige retter opp noe av inntrykket fra de to første rundene og både Belgia og Italia gjør jobben godt nok i kveld. Det er vanskelig ikke å nevne det ikoniske utsagnet til keeper Jørn Jamtfall etter at Rosenborg hadde tapt 1-3 borte mot Bayern München i Champions League om at nå skulle de hjem og snu kjerringa (se f.eks. fra dagen etter i Aftenposten 20.9.2000). Husker når Jamtfall skulle hjem og SNU kjerringa..

RELATERTE BØKER