Mennesker i krise og utvikling

Mennesker i krise og utvikling - Johan Cullberg | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johan Cullberg
DIMENSJON
8,10 MB
FILNAVN
Mennesker i krise og utvikling.pdf
ISBN
2005391651010

BESKRIVELSE

Boka omhandler de muligheter som en krisesituasjon gir i livet. Den er en innføring i hverdagens psykologi, og beskriver mange av de kriser og depresjoner som kan ramme et menneske, og hvordan en kan komme gjennom dem. Med opplegg for gruppearbeid i studieringer. Med litteraturliste og studieplan.

Kjøp boken Mennesker i krise og utvikling av Johan Cullberg (ISBN 9788215012360) hos Adlibris.com. Fri frakt.

Den er en innføring i hverdagens psykologi, og beskriver mange av de kriser og depresjoner som kan ramme et menneske, og hvordan en kan komme gjennom dem. For å utøve profesjonell kommunikasjon trenger du kunnskap om profesjonalitet, etikk, kultur, utvikling og lov- og regelverk. Du skal utøve profesjonell kommunikasjon med mennesker som er i krise Mennesker i krise og utvikling Mennesker i krise og utvikling en psykodynamisk og sosialpsykiatrisk studie.

RELATERTE BØKER