Nokpunktet

Nokpunktet - Per Fugelli | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Fugelli
DIMENSJON
9,19 MB
FILNAVN
Nokpunktet.pdf
ISBN
6434432984369

BESKRIVELSE

Et effektivt kampskrift for det ufullkomne mennesket og det rause samfunnet. For høye forventninger og for strenge krav skaper en ny diagnoseliste: pliktsykdommer, for mye vilje-sykdommer, mangel på lek-sykdommer, dårlig samvittighet-sykdommer, å ikke bli sett-sykdommer, mangel på verdighet-sykdommer, mangel på mening-sykdommer, kjærlighetsbrudd-sykdommer. "Vår mest kjente sosialmedisiner slår til igjen! Jeg fascineres av Fugelli. Han sier meg ting. Jeg skrur opp lyden når han er i radio, jeg følger intenst med når han er på tv. Jeg lytter spent når han holder foredrag. Han forenkler kompliserte sammenhenger til påstander det er lett å begeistres over eller ta avstand fra. Han leverer." Stein Aabø i Dagbladet. «Og så begynner det virkelig å ta av når professoren går løs på helsismen, her får Fugelli utfolde seg på sitt aller beste.» Jon Øystein Flink, Klassekampen. "Fugellis «nokpunkt» kjennetegnes av en gyllen middelvei, men i sin åpenhet for menneskets mangfoldighet er Fugelli skeptisk til konformisme og søvngjengeri, og mer enn én gang har han uttrykt begeistring over ekstasen. Forklaringen er at vi har mer enn nok av noe, men for lite av noe annet. Vi er ikke underernært, men feilernært så det monner. Fugellis muntre, sinte, lekne og lærde bok minner oss både om hva vi mangler og hva vi ikke trenger." Thomas Hylland Eriksen, Morgenbladet. "Full av kunnskap og refleksjon, og likevel ikke akademisk ekskluderende i sin form. Forfatteren beveger seg som en Askeladd rundt i verden og viser frem skatter han finner underveis. " Kjersti Ulriksen, Prosa. Nokpunktet er en del av en triologi. De to andre bøkene er Rød resept og 0-visjonen. Samtlige finnes i pocketutgaver.

Det farlige er hvis man vil for mye og hele tiden legger målene så langt borte at det ikke går an å nå dem. — Hvordan bli tilfredsstilt av det middelmådige? - Se skjønnheten i det å være middels.

Den handler om Billi, født i Kina og oppvokst i USA, som reiser til Changchun for å besøke bestemoren Nai Nai som ikke har lenge igjen å leve. Takk, Norge - og god vakt | Per Fugelli. Jeg er på Jæren for å dø.

RELATERTE BØKER