Skiturer i Oslomarka

Skiturer i Oslomarka - Olav Harlem, Erik Unneberg, Eivind Molde | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olav Harlem, Erik Unneberg, Eivind Molde
DIMENSJON
3,10 MB
FILNAVN
Skiturer i Oslomarka.pdf
ISBN
4382411185608

BESKRIVELSE

Boken omhandler skiturer i Kjekstadmarka, Vestmarka, Bærumsmarka, Krokskogen, Nordmarka, Lillomarka og Gjelleråsen, Romeriksåsene, Østmarka, Sørmarka og Follomarka.I Oslo-området er vi så heldige at de aller fleste kan oppleve vintereventyret rett utenfor stuedøren. Ingen annen hovedstad kan by på noe tilsvarende.Du kan lange ut i strøkne løyper i bynære deler av Marka eller nyte stillheten i smale scooterspor langt fra folk. Du kan ta deg opp i høyden der snøen ligger lenge og utsikten er spektakulær, eller bare ta en kjapp tur i lysløypa på kveldstid.Skiturer i Oslomarka inneholder 71 skiturer som er jevnt fordelt over hele Marka. Turene har varierende lengde og vanskelighetsgrad. De fleste turene går i løyper beregnet på klassisk stil, men noen er tilpasset fristil eller begge stilarter.Korte, detaljerte tekster og oversiktlige kart for hver tur gjør det enkelt å finne frem. I tillegg til turbeskrivelsene er det interessant informasjon om severdigheter, flotte bilder og tips om koselige markastuer med servering.Her finner du inspirasjon til mange fantastiske skiturer i den vakre naturen rundt Oslo!

Nå er det flotte skimuligheter i Nordmarka. Espedal, Jan Tomas.

Mens det er vintereventyr i høyden, er det mer begrenset i lavereliggende områder. Derfor er det lurt å sjekke føremeldingen før du legger i vei ... Oslomarka er et av Norges mest brukte naturområder.

RELATERTE BØKER