Vin til mat

Vin til mat - Magne Lystrup | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Magne Lystrup
DIMENSJON
4,31 MB
FILNAVN
Vin til mat.pdf
ISBN
1858888201021

BESKRIVELSE

En veiviser i vinens og matens verden, en nøkkel som du kan ha glede av i lang tid. Krever minimalt med forhåndskunnskaper når du skal finne vin til mat (og mat til vin). Hjelper deg med å finne gode kombinasjoner av mat og vin gjennom måltidet. Omtaler ca. 400 retter, sortert alfabetisk i grupper. Forretter og småretter er samlet i én gruppe. Hovedretter er delt inn i fisk, skalldyr, fugl, kalv, okse, svin, lam, vilt og asiatisk mat. Oster i fastoster, kittmodne oster, blåmuggoster, hvite geitoster, hvitmuggoster og ferskoster. Desserter i frukt- og bærdesserter og andre desserter. I tillegg osteguide, vinguide, saus- og tilbehørsguide, aromaguide og temperaturguide. Del 2 har litt om grunnsmaker, lagring, lufting, vinglass, vinfeil og vintemperatur.

Carré er en flott stykningsdel, og tilbereder du den riktig, er du garantert et festmåltid. Slik blir lammelåret perfekt.

Finn så den menyen du ønsker å velge vin til og trykk på denne. Nå kommer det frem en ny knapp som heter "Velg rett ... Vin & Matglede har som mål å være den Norske spesialisten på vin, øl og temareiser.

RELATERTE BØKER