Automobil

Automobil - Morten A. Strøksnes | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Morten A. Strøksnes
DIMENSJON
4,81 MB
FILNAVN
Automobil.pdf
ISBN
9449519760106

BESKRIVELSE

Forfatteren reiste rundt i Øst-Europa med en gammel Ford i tre måneder. Reisen gikk fra Oslo til Baltikum, gjennom Hviterussland, Ukraina, Moldova, Romania og Bulgaria og endte i Istanbul. I passasjersetet satt Kvinnen. Reisen foregikk langs ensomme grusveier, mørke autostradaer og kaotiske storbygater. Bilen er forfatterens prisme for å se på kapitalisme, kommunisme, individualitet, massekonsum og frihet. Med historiske kart og register.

At din bil er i god stand, er viktig for deg, dine passasjerer og dine medtrafikanter. Norges Automobil-Forbund Skippergata 4, Postboks 9343 Grønland, 0135 Oslo. Kundesenter 08 505.

Bilforhandler. Kverneland Bil | Åsane I Kverneland Bil har vi et motto: Vi tar ansvar og gjør vårt ytterste for å hjelpe deg.

RELATERTE BØKER