Den nye kultursosiologien

Den nye kultursosiologien - Håkon Larsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Håkon Larsen
DIMENSJON
4,9 MB
FILNAVN
Den nye kultursosiologien.pdf
ISBN
4484840663419

BESKRIVELSE

Dette er en bok om kultursosiologi som perspektiv og som forskningsfelt. Den presenterer de sentrale teoriene i kultursosiologien, viser hva som kjennetegner den i dag og introduserer de sentrale faglige diskusjonene. Forfatter Håkon Larsen viser hva er som er nytt i «den nye kultursosiologien» gjennom å se de nye perspektivene opp mot hverandre, og i relasjon til forskningstradisjonene de bygger på og bryter med. Gjennom eksempler fra egen forskning viser han hvordan perspektivene kan anvendes i empiriske analyser. Andre utgave av boka er gjennomgående revidert og oppdatert med den siste utviklingen i kultursosiologien.Sagt om førsteutgaven av boka:«Interessant for alle som ønsker seg et bedre begrepsapparat for å tenke omkring hvordan kultur i bredeste forstand preger samfunnet vårt». Knut Olav Åmås, Aftenposten«En utmärkt startpunkt för en universitetskurs i kultursociologi. Om undervisningen anpassas, är den brukbar på alla nivåer. Den utgör också en teoretisk aptitretare». Mats Trondman, Sosiologi i dag«En kort og oversiktlig innføring i ulike retninger innenfor kultursosiologien med Bourdieu som omdreiningspunkt, som bør være av interesse for mange aktører i kunstfeltet». André Gali, Kunstforum

Den presenterer de sentrale teoriene i kultursosiologiens utvikling og viser hva som kjennetegner kultursosiologien i dag. Boka gir eksempler, viser de typiske studieobjekter som kultursosiologer har vært, er og kanskje også bør være opptatt av - og diskuterer metodene. Håkon Lars Den nye kultursosiologien Universitetsforlaget 2013.

Den presenterer de sentrale teoriene i kultursosiologien, viser hva som kjennetegner den i dag og introduserer de sentrale faglige diskusjonene. Den nye kultursosiologien kultur som perspektiv og forskningsobjekt. Håkon Larsen.

RELATERTE BØKER