Kjære Siddhartha!

Kjære Siddhartha! - Notto R. Thelle | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Notto R. Thelle
DIMENSJON
10,63 MB
FILNAVN
Kjære Siddhartha!.pdf
ISBN
1894320083325

BESKRIVELSE

Kjære Siddhartha! Brev og samtaler i grenseland mellom Øst og Vest. Hva skjer når en teolog og prest - med dype røtter i norsk kristendom - forsøker å leve i åpen dialog med Østens religiøse tradisjoner? Hva skjer når man er en "kristen som har møtt Buddha? "Siddhartha" er ikke bare navnet på Buddha, men også hovedpersonen i Hermann Hesses roman av samme navn, et av de klassiske uttrykk for den vestlige Østen-lengselen. I Kjære Siddhartha! bearbeides denne lengselen i form av brev, samtaler og refleksjoner. Buddha og Jesus møtes, Laozi samtaler med forfatteren, Buddha og Beckett diskuterer tingenes tomhet, Erlend Loe og Per Olov Enquist lurer på hva det betyr at "det er helt zen". Samtidig stiller Thelle kritiske spørsmål om den romantiske lengselen etter Østen. Østen fins ikke, hevder han, like lite som Vesten. Levert av © DnBB AS "...som å åpne ei gedigen skattkiste... I skattkista til Thelle finn ein brev og utdrag av samtaler, språklege perler og diamantar, teologisk humor og granitt og ting ein aldri før har sett nokon stad." Kirke og Kultur"Slik skriver bare den som har lest mye, tenkt lenge og dyppet pennen dypt i egne erfaringer... essaykunst av høyeste klasse... en innsiktsfull og fabulerende reise fram og tilbake mellom øst og vest..." Hamar Arbeiderblad"Fascinerende og lett å lese er den, men dypt erfart og vanskelig å ane rekkevidden av." Vårt Land"Boka er et funn... kan leses til opplysning og oppbyggelse, og kanskje som en dytt mot avgrunnen for å kjenne suget fra møtene på tvers av historie, religion og kultur." Nytt Norsk Kirkeblad

Sendes senest i morgen. Kjøp boken Kjære Siddhartha! av Notto R.

... Tanum | Postadresse: Postboks 1900 Sentrum, 0055 Oslo | Besøksadresse: Akersgata 47/49 | Telefon: 21 89 73 00 Kjære Siddhartha! Brev og samtaler i grenseland mellom Øst og Vest.

RELATERTE BØKER