Kommunikasjon og konflikthåndtering i operativt politiarbeid

Kommunikasjon og konflikthåndtering i operativt politiarbeid En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,9 MB
FILNAVN
Kommunikasjon og konflikthåndtering i operativt politiarbeid.pdf
ISBN
4958148545703

BESKRIVELSE

Denne boken handler om hvordan skape god samhandling mellom politi og publikum.Med utgangspunkt i sosialpsykologi viser forfatterne hvordan den sosiale interaksjonen mellom politi og publikum spiller en sentral rolle innenfor kommunikasjon og konflikthåndtering i operativt arbeid. Forfatternes intensjon er å formidle samfunnsvitenskapelig kunnskap forankret i operativ praksis for å hjelpe politistudenter til å forstå hvordan sosial interaksjon foregår, og hvordan de kan samhandle med publikum på en ansvarlig og etisk måte.Boken er hovedsakelig skrevet for politistudenter, og er forankret i fagene psykologi og kommunikasjon og konflikthåndtering, under hovedområdet Orden og Beredskap i politiutdanningen. Den er også relevant for polititjenestepersoner og politiforskere med interesse for operativt arbeid. Joshua M. Phelps (f. 1980) er førsteamanuensis i psykologi ved Bjørknes Høyskole og Politihøgskolen. Nils Morten Larsen (f. 1978) er høgskolelektor i psykologi ved Politihøgskolen. Manjeet Singh (f. 1980) er politioverbetjent ved Politihøgskolen. Bokens øvrige bidragsytere er omtalt i boken.

Lov og instruksverk samt rettslige prinsipper for Bøkene er så gode som nye, kjøpt for første og tredje studieår på Politihøgskolen, 2017-2020. Enkelte bøker har markering på noen sider, men ellers er de strøkene.

Konflikter knyttet til behandlingsmåter, for eksempel uenighet om en respirator skal slås av, er blitt løst i rettssalen. Logg inn. Cart.

RELATERTE BØKER