Pappamat

Pappamat - Per A. Risnes | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per A. Risnes
DIMENSJON
11,80 MB
FILNAVN
Pappamat.pdf
ISBN
6864229602421

BESKRIVELSE

Per A. Risnes gjenskaper familiens favoritter hjemme på kjøkkenet. Han gjør det fra bunnen, med gode råvarer, grønt tilbehør og masse kjærlighet. Risnes lærer deg å lage eget tacokrydder, å rulle fersk pasta og bake myke hamburgerbrød. I Pappamat gir han deg også hemmeligheten bak Southern Fried Chicken, Club Sandwich og ekte italiensk pizza. I pappas gatekjøkken får du hjemmelaget fish and chips, løkringer, viltkebab, ketchup og fersk pasta. Der blir det servert saftige burgere som banker burgerkjedene. Der får du fastfood med feelgood.Spør du norske barn hva de aller helst vil ha, svarer de taco, pølser, hjemmelaget pizza, pasta og pannekaker. Pappas liste er ikke mye annerledes.Med Pappamat kan du fylle hele uken med det du og barna har aller mest lyst på. Med god samvittighet. For ekte mannfolk jukser ikke med favorittmaten sin. De lager den selv. Det er både sunnere og mye, mye bedre.

Bli med å lage familiens favoritter fra bunnen. Pappamat er hjemmelagete gateklassikere med gode råvarer og masse kjærlighet! Vår pris 318,-(portofritt).

Boka anbefales på det sterkeste og burde ligge under alle juletre i år til dem som enten er pappa, skal bli pappa eller ha lyst til at pappaen i huset skal begynne å lage mat. Pappamat har oppskrifter som passer godt både i hverdagen, barnebursdager eller hvis man rett og slett bare vil ta en liten pause fra tidsklemma og hverdagens kjas og mas. Boka anbefales på det sterkeste og burde ligge under alle juletre i år til dem som enten er pappa, skal bli pappa eller ha lyst til at pappaen i huset skal begynne å lage mat. Se mer av Pappamat på Facebook.

RELATERTE BØKER