Strikk fra Tinde

Strikk fra Tinde - Iselin Hafseld | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Iselin Hafseld
DIMENSJON
8,35 MB
FILNAVN
Strikk fra Tinde.pdf
ISBN
4058927396629

BESKRIVELSE

Det beste med å strikke sine egne plagg er at du kan få dem akkurat som du selv vil.Strikking er et håndverk som hele tiden åpner opp for nye muligheter, og du kan eksperimentere i det uendelige. Jo mer du strikker, desto flere idéer kommer det.Oppskriftene kan tilpasses, og boler eller ermer kan lages kortere eller lengre. Du kan selv velge dine egne favorittfarger og garnkvaliteter.Du finner alt fra korte- og lange jakker til gensere og flott tilbehør som skjerf, luer og pulsvarmere. De fleste plaggene er strikket på middels tykke pinner.Her er det noe for både en nybegynner og en som har strikket masse før.

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-Det beste med å ... TINDE Tinde Pelsullgarn er utviklet og produsert ved tradisjonsrike Hillesvåg Ullvarefabrikk, som ligger i Hillesvågen rett nord for Bergen.

Du finner alt fra korte- og lange jakker til gensere og flott tilbehør som skjerf, luer og pulsvarmere. STRIKK FRA TINDE-12%. STRIKK FRA TINDE DUKKESTRIKK.

RELATERTE BØKER