Dronning av England

Dronning av England - Jørn H. Sværen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørn H. Sværen
DIMENSJON
11,29 MB
FILNAVN
Dronning av England.pdf
ISBN
1314928823664

BESKRIVELSE

Dronning av England er en salig blanding av dikt og fragmenter, korttekster, punktlister, brev og bilder - holdt sammen av en gjennomgripende insistering på det store i det lille: «Jeg leter etter ordene som tåler belastningen av å stå alene, på en linje eller side for seg selv.»Motivene er mange og går igjen i tekstene - språkligefigurer, forbudte bilder, kirker og kongehus, papirbåter og spøkelsesskip. Gamle og nye tradisjoner griper inn i hverandre - språkfilosofi og kirkehistorie, klassisk retorikk og konseptualisme - resultatet er en bok som i form og innhold ikke ligner noe annet i den norske samtidslitteraturen. Stillferdig og bestemt, tradisjonsbevisst og nyskapende - Dronning av England er et tidløst forsvarsskrift for poesien.

Victoria ble født som datter av Edward August av Hannover, hertugen av Kent ... Dronning Elizabeth av England på offisielt besøk i Norge i 2001. Dronning Elizabeth tar avskjed med vertskapet på Slottet etter et knapt to døgn langt offisielt besøk i Norge.

Dessuten hadde jo Maud den gang en mindre eiendom, Appleton House, inne på Sandringham Estate, der lille "Johnny" jo også hadde sin "bolig", Woods Farm… Dronningmoren er død, 101 år gammel. Dronning Elisabeth satt selv ved siden av sengen da moren døde.

RELATERTE BØKER