Elektroniske og akustiske navigasjonssystemer

Elektroniske og akustiske navigasjonssystemer - Norvald Kjerstad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Norvald Kjerstad
DIMENSJON
11,51 MB
FILNAVN
Elektroniske og akustiske navigasjonssystemer.pdf
ISBN
7656142440220

BESKRIVELSE

Boken gir en grundig gjennomgang av alle navigasjonssystemer som benyttes på moderne skip, inkludert avanserte posisjoneringssystemer som brukes under offshoreoperasjoner og på forskningsfartøyer. Boken henvender seg først og fremst til studenter i nautikk ved maritime høgskoler og tekniske fagskoler. Den dekker alle instrumenter som er beskrevet i STCW-konvensjonen og fungerer som oppslagsverk for mannskap på skip og for andre som arbeider med navigasjonssystemer. Boken har fire deler: Del 1 presenterer grunnleggende geodesi, stedlinjeteori og alle relevante radionavigasjonssystemer. Del 2 beskriver radarsystemer, AIS og elektroniske kartsystemer (ECDIS). Del 3 omhandler alle relevante kompassystemer, inkludert varianter av magnetkompass, gyro- og LASER-kompass.. Del 4 er i sin helhet viet undervannssystemene.For maritime studier anbefales det å se denne boken i sammenheng med to andre titler av samme forfatter: Fremføring av skip med navigasjonskontroll (2017) og Navigasjon for maritime studier (2016).

Ingen Fakta om emnet. Versjon: 1 Studiepoeng ... Elektroniske og akustiske navigasjonssystemer er en flott bok.

Denne boken er skrevet av forfatteren Norvald Kjerstad Norvald Kjerstad 08/27/2010. Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Elektroniske og akustiske navigasjonssystemer av Norvald Kjerstad heftet, 2019, Norsk (bokmål), ISBN 9788245025521.

RELATERTE BØKER