Frihet, forbrytelse og straff

Frihet, forbrytelse og straff - Linda Gröning, Jørn Jacobsen, Erling Johannes Husabø | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Linda Gröning, Jørn Jacobsen, Erling Johannes Husabø
DIMENSJON
11,6 MB
FILNAVN
Frihet, forbrytelse og straff.pdf
ISBN
4754795766043

BESKRIVELSE

Boken gir en grundig og helhetlig gjennomgang av norsk strafferett. Da første utgave kom i 2016, ble den omtalt som en nyskapende analyse. Tyngdepunktet ligger på en generell fremstilling av vilkårene for straffansvar. I tillegg behandles reglene for fastsetting og gjennomføring av straff. Forfatternes analyse av strafferettens begrunnelse og funksjoner, dens konstitusjonelle rammer og internasjonale perspektiver går som en rød tråd gjennom boken. Målgruppen er alle som studerer, arbeider med eller på annen måte interesserer seg for strafferett.Forfatterne er professorer ved Det juridiske fakultet, Universitetet i Bergen.Bildet på forsiden er hentet fra inngangspartiet til Bergen tinghus. Skulpturene symboliserer fire klassiske dyder som også er viktige for strafferetten: klokskap, rettferdighet, måtehold og styrke.

ISBN 9788245028911 Utgitt 2019 (2. utgave), Innbundet I overgangsboligen får man hjelp til å øve seg på å gå på skole, jobbe, vaske hus, lage mat, og ellers alt det man må kunne når man skal komme ut av fengselet.

Men selv om ledelsen lokalt har stor frihet innenfor budsjettrammene, er det justisministeren som sitter med det øverste ansvaret for kriminalitetsbekjempelsen. Baronen og andre noveller ebok - Branquinho da Fonseca .pdf. BedriftsABC'n 2010 bok pdf.

RELATERTE BØKER