Håndbok for vaskedamer

Håndbok for vaskedamer - Lucia Berlin | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lucia Berlin
DIMENSJON
3,90 MB
FILNAVN
Håndbok for vaskedamer.pdf
ISBN
9178638426305

BESKRIVELSE

En alkoholisert mor kjemper for å greie å sende ungene sine på skolen om morgenen. Fattige, unge jenter drar i desperasjon over grensen til Mexico for å få utført ulovlig abort. En eldre kvinne gir bort husnøkkelen sin til en fremmed - i tilfelle hun skulle falle død om. Vaskedamer låser seg inn hos familier som ikke ser dem. Med skarphet, humor og genuin empati skildrer Lucia Berlin fattigdom og uvitenhet, arbeid og misbruk, menneskelighet og kjærlighet, hverdagsgleder og overlevelse. Hun kan som få andre lede leseren fram til glimt av skjønnhet - på myntvaskeriet og i brennevinssjappa, hos strevende alenemødre og slitne alkoholikere. Med forord av Lydia Davis. KÅRET TIL EN AV ÅRETS TI BESTE BØKER I 2015 I THE NEW YORK TIMES

orsinkede suksesser. Berlin ble allment kjent i fjor med utgivelsen av Håndbok for ... Den nye "Stoner"? Flere glemte amerikanske forfattere har fått en velfortjent ny vår.

For det første er det ikke en roman i det hele tatt, men en novellesamling. "Håndbok for vaskedamer - noveller i utvalg" av Lucia Berlin - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Se beste pris på Håndbok for vaskedamer.

RELATERTE BØKER