Innføring i bedriftsøkonomi

Innføring i bedriftsøkonomi - Aage Sending | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aage Sending
DIMENSJON
11,54 MB
FILNAVN
Innføring i bedriftsøkonomi.pdf
ISBN
4659961738560

BESKRIVELSE

Femte utgave av denne boka gir som tidligere utgaver en omfattende innføring i grunnleggende bedriftsøkonomisk analyse. Økonomiforståelse står i fokus, og både tradisjonelle og nyere teknikker blir behandlet. Målet er å vise hvordan man skaffer relevant dataunderlag, analyserer dataene, blir fortrolig med svakhetene i analyseverktøyene og gjør kvalifiserte beslutninger. Boka inneholder mange praktiske eksempler, egenaktiviteter og flere ulike oppgavetyper som letter og sikrer innlæringen av stoffet. Boka er primært skrevet for 3-årige bachelorstudier i økonomiske og administrative fag. Den er bygd opp slik at det er enkelt å gjøre utvalg for ulike kursformål. Derfor egner den seg også som introduksjon til regnskap og bedriftsøkonomi i andre studier («ikke-økonomer») med hovedtyngden på bedriftsøkonomi, og som introduksjon til finansregnskap og regnskapsanalyse. Aage Sending har lang praksis fra ledende stillinger innenfor økonomifunksjonen i Norge og utlandet, og han har gjennom mange år hatt kursansvar for de grunnleggende økonomistyringsfagene ved Handelshøyskolen BI.

Nett ... Økonomi og administrasjon er ei allsidig utdanning som gir deg ei god innføring i bedriftsøkonomi, rekneskap og samfunnsøkonomi. Tittel: Innføring i bedriftsøkonomi, 5. utgave, Forfatter: Sending, Aage, Omtale: Femte utgave av denne boka gir som tidligere utgaver en omfattende innføring i grunnleggende bedriftsøkonomisk analyse.

I bedriftsøkonomidelen skal studentene tilegne seg kunnskaper og ferdigheter om å skaffe, ... Hjem > Faglitteratur > Økonomi og administrasjon > Bedriftsøkonomi > Innføring i skatterett 2020-2021. ...

RELATERTE BØKER