Som tiden går

Som tiden går - Mary Higgins Clark | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mary Higgins Clark
DIMENSJON
6,74 MB
FILNAVN
Som tiden går.pdf
ISBN
3261690336025

BESKRIVELSE

Nr. 1 på New York Times' bestselgerlisteTV-journalist Delaney Wright er i ferd med å bli stjerne etter hun begynner å dekke en sensasjonell drapssak. Hun burde være over seg av begeistring, men hennes gryende ønske om å finne sin biologiske mor opptar det meste av tankene. Når hennes venninne Alvirah Meehan og hennes ektemann Willy tilbyr seg å se nærmere på mysteriet knyttet til hennes fødsel, avdekker de en sjokkerende hemmelighet.

Alt har sin tid, som er nu. Benny Andersen : Intet ændrer sig oftere end fortiden - for den fortid, der influerer vores liv, består ikke i det der er sket, men i det, vi tror, er sket. Tiden går ikke helt av seg selv.

Når hennes venninne Alvirah Meehan og hennes ektemann Willy tilbyr seg å se nærmere på mysteriet knyttet til ... Boktittel: Som tiden går. Forfatter: Mary Higgins Clark.

RELATERTE BØKER