Sykefravær, HMS og inkludering

Sykefravær, HMS og inkludering - Solveig Osborg Ose | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Solveig Osborg Ose
DIMENSJON
9,64 MB
FILNAVN
Sykefravær, HMS og inkludering.pdf
ISBN
5984425223867

BESKRIVELSE

Sykefravær, HMS og inkludering i et kjønns-, samfunns- og arbeidsplassperspektiv. Solveig Osborg Ose er samfunnsøkonom og opptatt av.kunnskap som kan bidra til et arbeidsliv som har plass til.mange - både de høyproduktive og de som har lavere og.mer variert produktivitet. For å få til dette er det.nødvendig med gode arbeidsmiljøer som er i stand til å ta.vare på de ansatte, samtidig som dette ikke reduserer.lønnsomhet og produktivitet. Gjennom mange år med forskning på sykefravær,.inkludering og det norske arbeidsmarkedet, har hun godt.belegg for de rådene og innspillene hun gir til.virksomheter og organisasjoner i denne boken. Boken gir en innføring i arbeidsmarkedet generelt, og i.sykefraværstemaet spesielt. Hun kobler nasjonale.diskusjoner med det virksomhetsnære arbeidet. Boken er.særlig nyttig for HMS- og HR-personell, tillitsvalgte og.vernetjenesten. Den vil også være et godt verktøy for.ledere som vil arbeide systematisk og med de tiltakene.som virker.

Tilretteleggingskompetanse - fokus arbeidsevne. Dokumentasjon på tilrettelegging .

Sykefravær, HMS og inkludering i et kjønns-, samfunns- og arbeidsplassperspektiv. Solveig Osborg Ose er samfunnsøkonom og opptatt av kunnskap som kan bidra til et arbeidsliv som har plass til mange både de høyproduktive og de som har lavere og mer variert produktivitet. PDF | On Nov 7, 2016, Solveig-Osborg Ose published Sykefravær, HMS og inkludering | Find, read and cite all the research you need on ResearchGate Sykefravær, HMS og inkludering i et kjønns-, samfunns- og arbeidsplassperspektiv.

RELATERTE BØKER