Falketårnet

Falketårnet - Erik Fosnes Hansen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erik Fosnes Hansen
DIMENSJON
10,29 MB
FILNAVN
Falketårnet.pdf
ISBN
1374501604546

BESKRIVELSE

Med nytt etterod av Tor Åge Bringsværd.En spennende beretning om den unge riddersønnen Wolfgang som er alene igjen på Falkenburg mens hans far er i korstog. Wolfgang har evnen til å tale fuglenes språk, og opplever seg som fri og lykkelig bare når han kan være alene med sine fire jaktfalker.Det er også fortellingen om hans kjærlighet til bøddeldatteren Suzanne. Men Wolfgangs maktsyke onkel ønsker Wolfgangs død - samtidig som han begjærer ham. Et fortettet drama - og samtidig en poetisk og billedmettet roman om et egenartet sinn i en fjern tid.Dette er Erik Fosnes Hansen sin debutroman.

Falketårnet holder til i 2 etasje i barnehagen. Falketårnet lydbok. 245,-Veil.

Det hviskes om at han kan snakke med fugler. En dag han er ute på jakt med falkene sine, treffer han bøddeldatteren Suzanne. Kjøp Falketårnet fra Bokklubber Elsk din skjebne Året er 1229.

RELATERTE BØKER