Han ligner en måte å sove på

Han ligner en måte å sove på - Fredrik Hagen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fredrik Hagen
DIMENSJON
3,37 MB
FILNAVN
Han ligner en måte å sove på.pdf
ISBN
6129911015731

BESKRIVELSE

Hukommelsen er levende i kroppen. Hva bruker vi vel mer tid på enn å forsøke å forstå oss selv ved hjelp av minnene? Han ligner en måte å sove på er en diktsamling om voldsomheten i å leve, å være et menneske sammen med andre mennesker og alene, om å se noen ville dø. Vi følger et jeg bakover og framover, i barndom og voksenliv, i minner og handling. Hva skjer med verden og menneskene i den når noen forsøker å ta sitt eget liv? Hva skulle du gjort, om du kunne gjort noe? Hvem er vi i verden når noen ønsker å forsvinne fra den? Noa sa hjertet var et dyr som levde i kroppen, at det krøp ut av munnen om natten. Noa sa tårer var laget av det samme som diamanter, at øynene var lamper, at sjelen blir laget på nytt hver kveld. Kjærestene våre. Det lange lysebrune håret. Det varme spyet til Eva på fingrene mine mens jeg prøvde å holde håret hennes bakover. Noa sa: Du må hele tiden passe på å være forelsket. Om kveldene når vi var fulle, elsket vi hverandre. Noa og jeg kysset i lyset fra en gammel stålampe. Den ru tungen. Smaken av den mørke stemmen.

Men den tredje synes jeg er oppe på nivå med den første boken igjen, og dere bør absolutt lese. Bokens 'jeg' er en ung gutt/mann, som gir oss glimt av livet ... Han ligner en måte å sove på er en diktsamling om voldsomheten i å leve, å være et menneske sammen med andre mennesker og alene, om å se noen ville dø.

Emne: dikt; Kortprosa; Finnes som: Valgt materialtype: Bok (2019) Velg materialtype Bok (2019) Hurtiglenker. Mer informasjon om Han ... Søkefelt for å søke på bøker, e-media og alt annet biblioteket har å tilby Avansert søk Søk Han ligner en måte å sove på Av: Hagen, Fredrik NORSK FORFATTERSENTRUM, Wergelandsveien 29, 0167 Oslo - Tlf: 21 09 57 00 - Org.nr: 960 498 615 WordPress fra Maksimer fra Maksimer Han ligner en måte å sove på er en diktsamling om voldsomheten i å leve, å være et menneske sammen med andre mennesker og alene, om å se noen ville dø.

RELATERTE BØKER