Netotsjkas barndom ; En liten helt

Netotsjkas barndom ; En liten helt - Fjodor Mikhajlovitsj Dostojevskij | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fjodor Mikhajlovitsj Dostojevskij
DIMENSJON
4,43 MB
FILNAVN
Netotsjkas barndom ; En liten helt.pdf
ISBN
5142857239554

BESKRIVELSE

Netotsjkas barndom ble aldri fullført, for arrestasjonen av forfatteren i 1849 forpurret det videre avbeidet. Slik verket står nå, utgjøres det av tre nesten separate fortellinger. I beskrivelsen av den sykelig følsomme Netotsjkas barndom kommer Dostojevskij den freudiansk-psykoanalytiske menneskeoppfatning nærmere enn i noen andre av sine arbeider. En liten helt ble fullført høsten 1849. Hovedpersonen, og helten, er en blyg og innesluttet gutt som forelsker seg i en farlig og mørk kvinneskjønnhet, en studie i barnets våknende eros.

Netotsjkas barndom ; En liten helt. Den grenseløse.

Hovedpersonen, og helten, er en blyg og innesluttet gutt som forelsker seg i en farlig og mørk kvinneskjønnhet, en studie i barnets våknende eros. Netotsjkas barndom ble aldri fullført, for arrestasjonen av forfatteren i 1849 forpurret det videre avbeidet. Netotsjkas barndom ble aldri fullført, for arrestasjonen av forfatteren i 1849 forpurret det videre avbeidet.

RELATERTE BØKER