Oppnå mer med mindre stress

Oppnå mer med mindre stress - Andries J. Kroese | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andries J. Kroese
DIMENSJON
5,25 MB
FILNAVN
Oppnå mer med mindre stress.pdf
ISBN
5134167654907

BESKRIVELSE

Boka formidler essensen av Oppmerksomhetstrening (OT), en metode for å redusere stress, mestre utfordringer og øke livskvaliteten. OT kan hjelpe med å skape en balanse mellom kropp og sinn, og mellom personlig liv og yrkesliv. Med litteraturliste. Den lille boken som følger med hovedboken er en treningskalender med ukentlige forslag til OT-øvelser.

OT kan hjelpe med å skape en balanse mellom kropp og sinn, og mellom personlig liv og yrkesliv. Oppnå mer med mindre stress med oppmerksomhetstrening. Offentlig · Arrangør: Scandinavian Centre of Awareness Training.

OT kan hjelpe med å skape en balanse mellom kropp og sinn, og mellom personlig liv og yrkesliv. Oppnå mer med mindre stress er lest inn av Kirsti Grundvig, som formidler boken på en god måte. Hun tar deg gjennom alle tipsene til Kroese med sin tydelige og behagelige stemme.

RELATERTE BØKER