Dustedagboka 8 1/2. OMG! Alt om meg-dagboka. Lag din egen dustedagbok

Dustedagboka 8 1/2. OMG! Alt om meg-dagboka. Lag din egen dustedagbok - Rachel Renée Russell | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rachel Renée Russell
DIMENSJON
11,39 MB
FILNAVN
Dustedagboka 8 1/2. OMG! Alt om meg-dagboka. Lag din egen dustedagbok.pdf
ISBN
4518832060036

BESKRIVELSE

I denne boka stiller Nikki spørsmål, og du svarer. For hver dag i året har Nikki funnet et spørsmål, slik som hva du dagdrømmer om, hva du skal gjøre i sommerferien eller hvem som er din store helt. Boka går over to år, og det er satt av plass til svar i både år 1 og år 2. Det er gøy å sammenlikne svarene, for å se hvor mye du har forandret deg. Nikkis spørsmål setter i gang tankene, og er morsomme å svare på. Boka inngår i serien Dustedagboka, der det foreløpig har kommet ut åtte bøker om Nikki Maxwell og hennes tabber, gleder og hysteriske utfall.

Innbundet Bokmål ... Sendes innen 1-2 virkedager Nikki har mistet dagboka, ...

Nikki gir deg spørsmål - året rundt! I denne boka stiller Nikki spørsmål, og du svarer. For hver dag i året har Nikki funnet et spørsmål, slik som hva du dagdrømmer om, hva du skal gjøre i sommerferien eller hvem som er din store helt.

RELATERTE BØKER