Flommen

Flommen - Max Estes | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Max Estes
DIMENSJON
10,16 MB
FILNAVN
Flommen.pdf
ISBN
3499220357953

BESKRIVELSE

Det er flom, og en mann må evakuere sammen med hunden sin. Hunden stikker av og eieren havner på en heftig tur alene. Her finner han en skadet ørn som viser seg å få en større rolle etter hvert. Boka handler om kjærlighet til dyr og hvordan mennesker og dyr kan finne hjelp og støtte i hverandre.Flommen er en ordknapp tegneserie om naturkrefter og hvordan mennesker og dyr er knyttet sammen.

trinn. Nå kommer flommen til nord (VG Nett) Været som har forårsaket voldsom flom og ras i Trøndelag trekker nå nordover. Dårligst vær blir det i Nordland. Storofsen var den store flom-katastrofen som rammet flere dalfører i Sør-Norge i juli 1789.Store arealer åker, eng og skog ble ødelagt, tusenvis av husdyr druknet og mange mennesker omkom under flommen.

For dem som så elva forsyne seg av hus, hage og dyrket mark, var det en tragedie. Vi gjenopplever storflommen gjennom de mennesker som fikk hjem og eiendom ødelagt. Flommen har nådd toppen.

RELATERTE BØKER