Hvis du tror du er gal, tro om igjen!

Hvis du tror du er gal, tro om igjen! - Anthony P. Morrison, Julia C. Renton, Paul French, Richard P. Bentall | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anthony P. Morrison, Julia C. Renton, Paul French, Richard P. Bentall
DIMENSJON
5,42 MB
FILNAVN
Hvis du tror du er gal, tro om igjen!.pdf
ISBN
5620643072112

BESKRIVELSE

Denne boken gir deg en steg-for-steg hjelp til å forstå dine problemer, den hjelper deg til positive forandringer og bidrar til bedring. Gjennom spørsmål og oppgaveark får du hjelp til å identifisere og se mønsteret i erfaringene dine. Du lærer hvordan du kan forandre tanker, følelser og atferd. Boken er skrevet av internasjonalt anerkjente fagpersoner innen psykosefeltet og kognitiv terapi. Boken er en selvhjelpsbok, men i høyeste grad svært nyttig lesestoff for fagfolk.

Nyheter; Bergen; ... Vennligst prøv igjen senere.

| Svensk norsk | Boken er skrevet av internasjonalt anerkjente fagpersoner innenfor psykosefeltet og kognitiv terapi. Det er en bok som retter seg mot mennesker som sliter med p Hvis du tror du er gal, tro om igjen: kognitiv terapi ved psykoser, Hæfte - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 2 butikker SPAR på dit køb nu! Hvordan har de fått tak i mye penger, sånn helt plutselig? Tror du på dem når de sier at de har solgt sko? Ikke vær så naive.

RELATERTE BØKER