Min store bok om kroppen

Min store bok om kroppen - D. Grönemeyer, M. Theisen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
D. Grönemeyer, M. Theisen
DIMENSJON
10,20 MB
FILNAVN
Min store bok om kroppen.pdf
ISBN
8219076358929

BESKRIVELSE

Min store bok om kroppen er en spennende bok om kroppen og alt den kan gjøre. Boken er full av flapper som du kan løfte på og kikke bak - noe som gjør det enda morsommere å lese om menneskekroppen og alle dens utrolige funksjoner!

Redd Barna har undervisningsopplegg til filmene for 1.-4. trinn, med forslag til diskusjonsspørsmål og forklaringer, samt råd om hvordan møte og følge opp barn som forteller om overgrep. Underbart tokrolig bok om olika delar av kroppen; för min frågvisa son var den toppen! Här kan man bland annat läsa om hjärnan, naveln, håret, snippan och snoppen i en salig blandning.

Min store bok om kroppen er en spennende bok om kroppen og alt den kan gjøre. Boken er full av flapper som du kan løfte på og kikke ... Boka skal også bidra til å gjøre barn og voksne bevisst på forskjellen mellom gode og vonde hemmeligheter.

RELATERTE BØKER