Om grevlinger, venner - og sånt

Om grevlinger, venner - og sånt - Eli Stav, Guro Angell Gimse | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eli Stav, Guro Angell Gimse
DIMENSJON
8,25 MB
FILNAVN
Om grevlinger, venner - og sånt.pdf
ISBN
4044372252658

BESKRIVELSE

Mor og datter, Eli Stav og Guro Angell Gimse, har gått sammen om å lage denne diktboka. Som tittelen skulle tyde på, vil du her finne leken lyrikk. Men ved siden av Eli og Guros humoristiske poesi vil du også kunne lese dikt med alvorlige undertoner. Vi kan nevne at mor og datter er direkte etterkommere av Petter Dass, henholdsvis i 9. og 10. ledd. Kanskje finnes det noen gener der? Begge har i alle fall likt å skrive siden de var små. Men at de skulle gi ut diktbok har de ikke tenkt på før nå.

Disse er jeg helt meg selv sammen med også, og galgenhumor er viktig. Helt meg selv? Tier Venner Sang Kristoffer K.

Kolbein Falkeid skriver om vennskap, om forholdet mellom mennesker. Flemming Bamse Jørgensen. Kirsten & Søren, Rollo & King og Birthe Kjær i Dansk Melodi Grand Prix 2014 - Duration: 7:02.

RELATERTE BØKER