Traktorer

Traktorer - Charlie Gardner | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Charlie Gardner
DIMENSJON
3,10 MB
FILNAVN
Traktorer.pdf
ISBN
8345015093255

BESKRIVELSE

Bli kjent med «Traktorer» inneholder ulike elementer som barnet kan ta og føle på. Slik kan barnet utforske de ulike traktorerene. Denne trygge og morsomme boka oppmuntrer barna til tidlig læring.

I snart 70 år har vi i Kellfri jobbet med maskiner som gjør hverdagen lettere for mange jordbrukere, og vi vet at man ikke skal fire på kvaliteten. Traktorer, Lastebiler og Gravemaskin; Traktorer, Lastebiler og Gravemaskin. Traktorer og gravemaskiner er stort for mange små og hos Extra Leker har vi merker som Bruder og Wader, med mer, i forskjellige størrelser til bruk både inne og ute .

Søk blant alle merker og modeller i hele Norge! Zetor Forterra 135 med laster Traktor type: Traktor - Landbruk, Effekt: 136, Dimensjon Fordekk: 420/70R24, Dimensjon Bakdekk: 520/70R38, Beskrivelse: Auksjonsnummer 195433 - vennligst oppgi dette nummer ved kontakt med oss. Dette objektet selges på nettauksjon hos auksjonen.no.

RELATERTE BØKER