Mat av melk

Mat av melk - Bjarne Oterholm | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjarne Oterholm
DIMENSJON
7,87 MB
FILNAVN
Mat av melk.pdf
ISBN
2485114697585

BESKRIVELSE

Lekker bok om melk og alt du kan lage av dette unike råstoffet. I tillegg til innsikt i produksjonsmetoder, omtaler boken nærmere 300 utvalgte oppskrifter og produkter - ost, smør, graut, desserter, supper, drikker og mye, mye mer - som alle har gjort seg bemerket gjennom årelange tradisjoner. Her finner du oppskrifter på god, traust bondekost, men også "nye" oppskrifter for dem som ønsker å "smake" på vår kulturarv!

For andre typer melk må det oppgis hvilket dyr den kommer fra. For eksempel, smelte smør i en stekepanne vil forhindre tilberedt mat fester seg til pannen. Det er også vanlig for smør som skal brukes som en spreadable condiment.

Filmen forklarer grunnleggende melkebehandling som separering, pasteurisering, homogenisering og standardisering. Melkeprodukter som smaksatt melk og tørrmelk blir også omtalt. Fra babyen er 6 måneder kan fast føde introduseres.

RELATERTE BØKER