Mordene i Rue Morgue ; Den flytende øya ; Taras Bulba ; Den vrede akilles ; Erik den djerve

Mordene i Rue Morgue ; Den flytende øya ; Taras Bulba ; Den vrede akilles ; Erik den djerve - Edgar Allan Poe, Jules Verne, Nikolaj Gogol, Homer, H. Rider Haggard | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Edgar Allan Poe, Jules Verne, Nikolaj Gogol, Homer, H. Rider Haggard
DIMENSJON
12,43 MB
FILNAVN
Mordene i Rue Morgue ; Den flytende øya ; Taras Bulba ; Den vrede akilles ; Erik den djerve.pdf
ISBN
1547030270709

BESKRIVELSE

Boka inneholder faksimileopptrykk av tegneseriebladet Illustrerte klassikere med bøkene Mordene i Rue Morgue, Den flytende øya, Taras bulba, Den vrede akilles og Erik den djerve. Edgar Allan Poes novelle Mordene i Rue Morgue fra 1841 regnes som historiens første kriminalfortelling. Den flytende øya av Jules Verne er ikke som andre av hans fortellinger, først og fremst en skildring av menneskets drøm om å underlegge seg verden gjennom innsikt og kreativ fantasi. Nikolaj Gogols novelle Taras Bulba handler om kosakkrigeren og hans voksne sønner Ostap og Andrjy. I krigen mot «katolikkene» (polakker) finner Andrjy kvinnen han elsker blant fienden. Den vrede Akilles bygger på det greske oldtidsverket Iliaden, som angivelig ble nedskrevet av Homer. Midt i mylderet av guder og mennesker på slagmarken har historien egentlig bare to hovedpersoner - Akilles og Hektor. Den personlige konflikten mellom dem ligger som en dirrende streng hele veien og ender i et blodig oppgjør. Etter en tur til Island ble H. R. Haggard inspirert til å skrive The Saga of Eric Brighteyes, forelegget til Erik den djerve. Den utkom 1890, i viktoriatiden, da engelskmenn trengte bekreftelse på at «den hvite rase» var enestående.

Og denne forfatteren skuffer aldri! 212 DEN FØRSTE PUNISKE KRIG 213 HARALD HARDRÅDES SAGA 214 I COLUMBUS KJØLVANN 215 DEN RØDE PIMPERNELL 216 EN STUDIE I RØDT 217 MORDENE I RUE MORGUE 218 DEN FLYTENDE ØYA 219 TARAS BULBA 220 DEN VREDE AKILLES 221 ERIK DEN DJERVE. Opplagene.

Edgar Allan Poes novelle Mordene i Rue Morgue fra 1841 regnes som historiens første kriminalfortelling. Den flytende ø... Boka inneholder faksimileopptrykk av tegneseriebladet Illustrerte klassikere med bøkene Mordene i Rue Morgue, Den flytende øya, Taras bulba, Den vrede akilles og Erik den djerve.

RELATERTE BØKER