Noveller i samling

Noveller i samling - Ernest Hemingway | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ernest Hemingway
DIMENSJON
3,35 MB
FILNAVN
Noveller i samling.pdf
ISBN
3851758433165

BESKRIVELSE

Gyldendals klassikerslipp våren 2019. Noveller i samling er et utvalg av Hemingways sterkeste korthistorier, skrevet i perioden 1924-1938. Samlingen starter med «Indianerleir», en av de klassiske Nick Adams-historiene, og avsluttes med «Gammel mann ved broen». Novellene berører mange av de samme temaene som Hemingways romaner: krig, kjærlighet, heltemot og forfatterens liv. I Gyldendals klassikerserie har vi løftet fram fire sentrale bøker i Ernest Hemingways forfatterskap. Noveller i samling viser at Ernest Hemingway er på sitt aller beste når han skriver noveller. Stilen hans er som skapt for den korte, pregnante fortellingen der det står like mye mellom linjene som på dem. Derfor rommer mange av disse historiene, selv de knappeste, mer stoff enn det en roman kan gjøre.

Kjøp Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen. ..

I 1992 utgav hun biografien Den unge Amalie Skram, og i 1996 Amalie Skrams verden (sammen med Irene Engelstad og Gunnar Staalesen). Køltzow ble tildelt Gyldendals legat i 1988 og Gyldendalprisen i 2015.

RELATERTE BØKER