Stor

Stor - Nils-Øivind Haagensen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils-Øivind Haagensen
DIMENSJON
10,95 MB
FILNAVN
Stor.pdf
ISBN
2749911100150

BESKRIVELSE

i dag mens jeg satt på bussen på vei til jobb skjedde det igjen jeg ble grepet av den følelsen av absolutt isolasjon at jeg er helt, helt, helt alene jeg vet at det fins andre mennesker I Nils-Øivind Haagensens ellevte diktsamling "Stor" står mennesket alene - i menneskemengden, i arbeiderklassen, som barn, som voksen, i kjærlighetslivet, i den gamle vennegjengen, på bussen, på stien i sanden. Diktene pendler mellom avstand og tetthet, individet og massen, det mørke og det stjerneklare. Hvordan er det å hoppe uti og strømme med det kalde vannet, å forsøke å si noe om kjærlighet i bestemt form entall, å være inni en annen, å være uten en annen, å leve på denne jorda som henger i løse lufta.

Vi hjelper deg å ta smarte valg for en bedre økonomi. Enjoy millions of the latest Android apps, games, music, movies, TV, books, magazines & more. Anytime, anywhere, across your devices. På App Store kan du finne og laste ned favorittapper for iPhone, iPad og iPod touch. 400 synonymer for stor.

stor består av 1 vokal og 3 konsonanter. Få kryssordhjelp med kryssordkjempen. stor (bokmål/riksmål/nynorsk) med mye størrelse Ikke alle har et stort hus.

RELATERTE BØKER