Våte dager

Våte dager - Torbjørn Lien | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torbjørn Lien
DIMENSJON
10,26 MB
FILNAVN
Våte dager.pdf
ISBN
1697873839614

BESKRIVELSE

Sommeralbum med den populære tegneserien Kollektivet! Det blir fuktig både i ølglassene, badedraktene - og ikke minst på lesernes kinn av lattertårer - når gjengen i Kollektivet slår seg løs. Enten det er på stranda eller på festival. Dette uovertrufne sommeralbumet er helt uten gjenskinn fra skjerm, og kan nytes i både sol og skygge!

Hvis du ikke visste det: Lofoten er fotogen i all slags vær. Men det gjelder å være kledt for anledningen. Vannvittige Dager - Eidsvoll, 2080 Eidsvoll - Rated 3.9 based on 16 Reviews "Vi savnet toto toget og kanskje baklukemarked inne i sentrum .

39,90 79,90 Legg til. Det blir fuktig både i ølglassene, badedraktene - og ikke minst på lesernes kinn av lattertårer - når gjengen i Kollektivet slår seg løs.

RELATERTE BØKER