Veier vi valgte

Veier vi valgte - Lynn Austin | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lynn Austin
DIMENSJON
11,69 MB
FILNAVN
Veier vi valgte.pdf
ISBN
4829927887990

BESKRIVELSE

Sytten år gammel krysser nederlandske Geesje det veldige Atlanterhavet i følge med sine foreldre og dissentermenigheten de er en del av. Immigrantene slår seg ned i villmarken i delstaten Michigan, og gir seg i kast med å bygge det samfunnet de ikke fant rom for i gamlelandet. Femti år senere, i 1897, blir Geesje bedt om å skrive sine memoarer fra den første krevende pionertiden. 23 år gamle Anna tar inn på det store hotellet ved bredden av Lake Michigan etter et stormfullt møte med sjøen. Denne sommerferien dukker en gammel drøm stadig opp til overflaten og gir liv til minner som får Anna til å stille spørsmål ved egen identitet. Snart er hun ikke lenger sikker på om hun har lyst til å vende tilbake til den skjermede tilværelsen i foreldrenes luksuriøse bolig i Chicago. Følg Geesje og Annas historier fra et Amerika som ennå er i støpeskjeen. Veier den ene valgte og den andre ikke visste fantes, skal krysses før sommeren tar slutt.

- Ingen vei tilbake For Reigstad i sameiet i Bergen er det ingen vei tilbake. Han er blitt elbil-frelst. 2 km vei skal bygges: Nye oppdrag i Førdepakken lyses ut Ny kontrakt: Trøndelag skal legge asfalt for rundt 25 mill på fylkesveiene Ap sikrer stortingsflertall for utbygging av E18 fra Lysaker til Ramstadsletta På private veier skal de som har hytter eller boliger til veien betale for vedlikehold, oppgradering og snømåking.

Sytten år gammel krysser nederlandske Geesje det veldige Atlanterhavet i følge med sine foreldre. Immigrantene slår seg ned i villmarken i delstaten Michigan.

RELATERTE BØKER