Det er lov å være lur

Det er lov å være lur - Johnny Omdal | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johnny Omdal
DIMENSJON
3,74 MB
FILNAVN
Det er lov å være lur.pdf
ISBN
7508715576685

BESKRIVELSE

Et av Johnny Omdals mål med denne boken er å svare på hvorfor Bibelen sier det den sier om økonomi, sex, porno, kjærlighet, nåde, selvledelse, alkohol, rus, evangelisering, vennskap, fellesskap med Gud og andre mennesker, nådegaver osv. Det blir sjelden gitt gode svar på hvorfor Gud har sagt nei eller vent. Det blir bare sagt fordi. Fordi det står i Bibelen. Men hvor i Bibelen står det? Han vil også svare på hvorfor det er lurt å velge bort noe, framfor noe annet. For å si det enkelt: Han ønsker å svare på hvorfor det er lov å være lur! Denne boken vil hjelpe deg til å ta bedre og smartere valg, slik at du slipper å si når du blir voksen: «Hvorfor sa ingen det?»

Samtlige eksperter Dinside har snakket med anbefaler deg å være gjeldfri når du går av med pensjon. Lur er et av Norges eldste musikkinstrumenter, og kan føres tilbake til bronsealderen. Man skiller i dag mellom to ulike hovedtyper av dette blåseinstrumentet.

Men for de aller, aller fleste er ikke koronaviruset farlig. Barn som får koronaviruset blir vanligvis bare bittegrann syke som en helt vanlig forkjølelse, sa statsminister Erna Solberg (H) da hun holdt pressekonferanse om koronautbruddet, særlig beregnet på barn. Det er ikke noe galt med det.

RELATERTE BØKER