Det første møtet

Det første møtet - Michelle Tolo | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michelle Tolo
DIMENSJON
10,40 MB
FILNAVN
Det første møtet.pdf
ISBN
8642837098323

BESKRIVELSE

Alle vil ha en bestevenn. Men hva gjør du hvis bestevennen din er et spøkelse? Magnus har nettopp flyttet til Vandredal, og sliter med å finne seg til rette. Vennene Chris og Even liker å gjøre rampestreker, mens moren til Magnus maser hele tiden om at han må gjøre lekser. Ingen forstår hvordan Magnus har det. Helt til Saga dukker opp. Men Saga er ikke en helt vanlig venn. Hun er et spøkelse, og bare synlig for Magnus. Og hun skjuler noe, men vil ikke fortelle hva det er.

Jeg har reflektert litt over de gode observasjonsevnene vi tilegner oss som sykepleiere og hvor mange opplysninger om pasienten vi kan hente ut av disse to minuttene i korridoren. Det første møtet med kunden. Målsetningen er at kunden skal få et positivt inntrykk av deg som person, og at det blir en positiv og hyggelig tone mellom dere.

På den glatte broen mistet Lars-Erik Tysklind all kontroll over traileren. Han kjørte inn i to personbiler.

RELATERTE BØKER