Fast plass

Fast plass - Kristin Brandtsegg Johansen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Brandtsegg Johansen
DIMENSJON
11,62 MB
FILNAVN
Fast plass.pdf
ISBN
9134912027097

BESKRIVELSE

"Hvorfor er det så få navngitte kvinner i våre offentlige uterom?" var det tilsynelatende enkle spørsmålet som ble stilt og som ble utgangspunktet for arbeidet med prosjektet "Fast Plass", som igjen avstedkom denne boken, en samlet fremstilling av historiske kvinner som er hedret med ulike former for minnesmerker rundt omkring i landet vårt. Boken inneholder bilder tatt av kunstner og fotograf Marte Aas. Historiene til kvinnene i denne bokenblir fortalt av idehistoriker og forfatter Kristin Brandtsegg Johansen.

Plassen har tre servicebygg med dusj og toaletter. Ønsker du å lage mat, kan det gjøre i vårt felles kjøkken i servecebygget. Vi har 125 faste vogner som leier plass hos oss.

Lønnebakkken skole er en skole for elever som trenger et annet tilbud enn det den ordinære skolen er i stand til å gi dem. Skolen er tilrettelagt for elever som har behov for en annen tilnærming og gruppesammensetning enn ordinær skole.

RELATERTE BØKER