Mørke dager

Mørke dager - Belinda Bauer | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Belinda Bauer
DIMENSJON
9,28 MB
FILNAVN
Mørke dager.pdf
ISBN
2235894048680

BESKRIVELSE

En ny, stor kriminalroman fra forfatteren av Blacklands. Det er midtvinter i Shipcott, et gjennomsiktig samfunn der alle kjenner alle og der ingenting går upåaktet hen. Når en eldre kvinne blir funnet drept i sin egen seng, blir den lokale politimannen Jonas Holly satt på prøve. Hvordan har noen greid å komme seg inn og ta livet av kvinnen, uten å etterlate seg et eneste spor? Jonas blir satt på sidelinjen når den brautende inspektøren Marvel overtar saken. Det kan dermed se ut som om hans første drapssak er over før den har begynt. Men saken er slett ikke over for Jonas. Noen håner ham og mener han er skyldig i det som har hendt - og følger med på hvert skritt han tar. Anmelderne fremhever Belinda Bauer som den nye Minette Walters.

Kjøp boken Mørke dager av Belinda Bauer (ISBN 9788202408466) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

Ta en titt under panseret og sjekk kjølevæske og batteri. Mørke dager er den andre krimboken av engelske Belinda Bauer. Og etter å ha lest denne har jeg bestilt den andre; Blacklands som kom ut i fjor.

RELATERTE BØKER