Dyrene i Afrika

Dyrene i Afrika - Erlend Loe | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erlend Loe
DIMENSJON
4,7 MB
FILNAVN
Dyrene i Afrika.pdf
ISBN
2083622140875

BESKRIVELSE

Dyrene i Afrika er en historie om avmakt, aktivisme, avvik og tøylesløst begjær.Fem enkeltpersoner - en tannlege, en biolog, en filmklipper, en forfatter og en politietterforsker - kjenner dragninger og tilbøyeligheter de ikke forstår hvor kommer fra.De gjennomgår en radikaliseringsprosess og forstår etter hvert at dersom verden skal overleve, må noen gå i bresjen.

I dag brukes uttrykket av nesten alle, men opprinnelig var det storviltjegere som tok det i bruk. Arvtakeren for flodhesten som Afrikas farligste dyr er krokodillen. Det nøyaktige antallet dødsfall er ikke tilgjengelig, men Food and Agricultural Organisation anslår at ca.

Tips til bruk: Bruk sangen til å lære barna om dyr. Dyrene I Afrika Lyrics: Det er ei lita dyrevise som du nå får høre / Om dyrene i Afrika og alt de har å gjøre / Oja oja ahaha, oja oja ahaha / Om dyrene i Afrika og alt de har å gjøre ... Afrika er den nest største verdensdelen. Arealet er på 30,3 millioner kvadratkilometer; det utgjør 20,4 prosent av Jordens landareal.

RELATERTE BØKER