Heal deg selv

Heal deg selv - Amy B. Scher | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Amy B. Scher
DIMENSJON
8,58 MB
FILNAVN
Heal deg selv.pdf
ISBN
2595236734905

BESKRIVELSE

Etter at Amy B. Scher overvant en livstruende sykdom, fikk hun en åpenbaring om at helbredelse handler om langt mer enn bare det fysiske. Den dramatiske historien hennes er et sterkt eksempel på hvor nyttig det er at vi tar oss av de følelsesmessige energiene våre, særlig når ingenting annet virker. På en varm, vennlig og jordnær måte viser hun oss at selvinnsikt og mot til å være seg selv er grunnlaget for helbredelse og god helse.Amys praktiske verktøy og trinnvise instruksjoner hjelper deg til å oppfatte hva kroppen forsøker å fortelle deg, rense ut ubearbeidet følelsesmessig bagasje og styrke intuisjonen. Enten du plages av fysiske symptomer eller bare føler deg fortapt, trist, redd eller i følelsesmessig ubalanse, vil du ha utbytte av Amys teknikker; hun er selv et levende bevis på at de virker.Om den bakenforliggende årsaken til smerte, fysisk funksjonsforstyrrelse og sykdom, og med utprøvde teknikker for å bli frisk.

... Alle nyhetsbrev som blir sendt ut har en link som gir deg mulighet til å melde deg av listen. Kjøp Heal deg selv fra Tanum Etter at Amy B.

NRK Bok anmelder. Foto: Gyldendal forlag Test deg selv.

RELATERTE BØKER