Norske fugler igjennom året

Norske fugler igjennom året - Jarle Rasmussen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jarle Rasmussen
DIMENSJON
11,47 MB
FILNAVN
Norske fugler igjennom året.pdf
ISBN
8311274746046

BESKRIVELSE

Norske fugler gjennom året er bygget opp som en naturkalender der du hver måned møter noen nye fuglearter som på en eller annen måte gjør seg særlig bemerket akkurat på denne tiden. Hver fugl er omtalt som den spesielle «personligheten» den er, sett med forfatterens lekne, filosofiske blikk. Sammen med teksten finner du bilder som er tatt av fuglefotografen Terje Kolaas, og en faktaboks med noen generelle opplysninger om arten. Over 60 fuglearter er tatt med i denne samlingen. Boka er skrevet for folk i alle aldre som ønsker å bli kjent med våre vanligste fugler.

Nå er det mindre fugl, men flere arter, sier han. Den siste uka i mai arrangerer NOF hvert år Fuglenes dag. På denne dagen gjennomføres forskjellige arrangementer for å informere om foreningens arbeid, og å stimulere interessen for fugl.

november. I rapporten presenteres kjente eller antatte bestandsstørrelser for alle de 255 fugleartene som har hekket i Norge de siste 20 årene. Gjennom å åpne sansene - øre, øyne og den mentale bevisstheten - kan sameksistensen mellom fugler og mennesker fungre utmerket, slik at du kan nyte naturen med god samvittighet.

RELATERTE BØKER