Opplæring i matematikk

Opplæring i matematikk - Marit Holm | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Holm
DIMENSJON
3,1 MB
FILNAVN
Opplæring i matematikk.pdf
ISBN
8284650128802

BESKRIVELSE

Mange elever synes matematikk er vanskelig. Opplæring i matematikk gir en innføring i prinsipper for planlegging og gjennomføring av god matematikkopplæring for elever med matematikkvansker og generelt for alle elever.Forfatteren legger vekt på oppøving av innsikt, forståelse og ferdighetstrening i grunnleggende matematikk. Boka tar utgangspunkt i ulike årsaksfaktorer som belyser matematikkvansker. Med teorien som referanseramme får leseren innsikt i pedagogiske prinsipper for matematikkopplæring. Forfatteren gjennomgår diagnostisering med forslag til bruk av tester, forebygging av matematikkvansker, undervisning med vekt på innsikt og forståelse, motivasjon, selvoppfatning, differensiering, språkets betydning i opplæringen og bruk av IKT som læremiddel i matematikkopplæringen.Boka er en omfattende revisjon av Opplæring i matematikk. For elever med matematikkvansker og andre elever (2002).

Videoene er tigjengelig på bokmål, arabisk, somali og tigrinja. opplæring i matematikk . En kvalitativ intervjuundersøkelse av faglæreres og spesiallæreres opplevelse av samarbeid om elever med spesialundervisning i matematikk på 9.

Loop - fra øving til læring. Når man jobber inn nytt stoff gjennom å gjøre oppgaver i arbeidsboken, kan man introdusere lek-aktige spill, som for eksempel loop. - utfordringer for læreren av GERD INGER MOE OG SVERRE MOE Utviklende opplæring i matematikk, såkalt russisk matematikk, er en metode som får økt oppslutning.

RELATERTE BØKER