Tiggeren

Tiggeren - Sofie Sarenbrant | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sofie Sarenbrant
DIMENSJON
4,99 MB
FILNAVN
Tiggeren.pdf
ISBN
7873494632797

BESKRIVELSE

Tiggeren er en høyaktuell thriller om maktmisbruk som rammer de mest utsatte i samfunnet. Den femte boken i serien om etterforsker Emma Sköld.En ung kvinne er død, under uforståelige omstendigheter. I minnestunden står det en som betrakter de sørgende på avstand, en som selv ikke vil bli sett. Samtidig blir en rekke av Stockholms rumenske tiggere drept, og etterforskerne på saken rammes også. Politiet famler i mørket, og med livet som innsats arbeider Emma Sköld i det skjulte. Faren hennes Evert, den tidligere politimesteren, vil hjelpe henne. Han har en klar ide om hvor man kan begynne å lete.

Det er et øyeblikk tiggeren har ventet på. Han retter seg opp og gir Pål et papirark.

Samtidig blir en rekke av Stockholms rumenske tiggere drept, og etterforskerne på saken ... Pris: 332,-. innbundet, 2020.

RELATERTE BØKER