Bange anelser

Bange anelser - Frid Ingulstad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frid Ingulstad
DIMENSJON
8,62 MB
FILNAVN
Bange anelser.pdf
ISBN
4914317559974

BESKRIVELSE

Elise tar seg av Påsan etter hjerteoperasjonen. En dag banker det på døren, en søt, ung sykepleierske vil gjerne besøke pasienten. Mye tyder på at Anders ikke har rent mel i posen, og Rosalind prøver å finne ut hva som er i gjære. Blikket mørknet da Anders fikk se Lillegutt. Lillegutt stirret ned i bordet. «Nå skulle du ha sett deg selv i speilet, gutt,» kom det fra Anders. «Du ser ut som en gammel grinebiter.» «Anders, vær så snill.» Rosalind så bedende på ham. «Det er ikke meg det er noe galt med!» kom det heftig. «Se på sønnen din! Han er sur som eddik og sier ikke morn engang!» «Du sa ikke morn til meg heller», svarte Lillegutt sint. Anders tok et skritt nærmere. «Svarer du meg, gutt?»

Bange Anelse betyder omtrent det samme som Angst. Se alle synonymer nedenfor.

En dag banker det på døren, en søt, ung sykepleierske vil gjerne besøke pasienten. Mye tyder på at Anders ikke har rent mel i posen, og Rosalind prøver å finne ut hva som er i gjære. : få sine verste anelser bekreftet få sine verste anelser bekreftet / ha bange anelser ha bange anelser / vonde anelser vonde anelser / ikke den fjerneste anelse ikke den fjerneste anelse / det har jeg ingen anelse om det har jeg ingen anelse om / jeg har mine anelser jeg har mine anelser / forut anelse forut anelse Kjøp Bange anelser fra Norske serier Elise tar seg av Påsan etter hjerteoperasjonen.

RELATERTE BØKER