Da Nietzsche gråt

Da Nietzsche gråt - Irvin D. Yalom | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Irvin D. Yalom
DIMENSJON
7,63 MB
FILNAVN
Da Nietzsche gråt.pdf
ISBN
7605985132013

BESKRIVELSE

Scenen er Wien i 1880-årene. En hemmelig pakt inngåes mellom en ung, forførende kvinne og en anerkjent lege. En enestående tenker bringes inn i en terapi han tror handler om å bli kvitt en hodepine. men raskt vendes rollene om, legen blir pasient og pasienten terapeut. I denne romanen møter vi kjente personer som filosofen Friedrich Nietzsche, legen Josef Breuer, psykoanalytikererne Sigmund Freud og Lou Salome, og Berta, senere kjent i litteraturen som Anna O.

Varenummer: 1032599 / Produktnr.: 9788253032542 9788253032542 ... "Da Nietzsche gråt" er en intellektuell thriller om faktiske historiske personer, i en terapi som ikke har funnet sted, men som viser psykoanalysens historiske drivkrefter og gir et troverdig og bevegende bilde av psykoterapiens vesen. Scenen er Wien i 1880-årene. Det er en skjønnlitterær roman som heter Da Nietzsche gråt.

En enestående tenker bringes inn i en terapi han tror handler om å bli kvitt en hodepine. men raskt vendes rollene om, legen blir pasient og pasienten terapeut. Da Nietzsche gråt.

RELATERTE BØKER